Ljubitelje visoke mode obradovaće vijest da je Karl Lagerfeld linija modnih dodataka za proljeće – ljeto 2020. već dostupna u trgovinama Xyz Premium Fashion Store. Jedno od najprepoznatljivijih lica modnog svijeta donosi svoju viziju savremene elegancije ekscentričnog dizajna i nepogrješivog osjećaja za stil. Karlova modna priča odigrava se tokom noći i dana, prepuna je glamura, sjaja i neobuzdane radosti.  Nova kolekcija torbi Karla Lagerfelda, igra sa neobičnim kontrastom urbanog i glamuroznog.

 

 


Pratite nas na društvenim mrežama i budite ukorak s najnovijim trendovima i posebnim pogodnostima!

 
 
 
 

Aktuelno

Karl Lagerfeld / Spring Summer Collection 2020

Karl Lagerfeld

Spring - Summer Collection 2020

Više
Karl Lagerfeld / K/IKONIK KARL MINAUDIÈRE LED

Izražajni kockasti dizajn sa zanimljivim Karl logom u LED varijanti daje smjeliji izgled svakom outfitu.

Više
Tom Tailor / Boje su tvoje saveznice

Boje utječu na naše raspoloženje, zato iskoristi njihovu snagu. Neka budu tvoje saveznice. Kad ujutro odlučujemo što ćemo obući, time utječemo na svoje raspoloženje.

Više
BOSS Hugo Boss / Stigla je nova kolekcija za proljeće

Stil je nešto što svi imamo, a Boss nudi kolekciju u kojoj se svaki muškarac može pronaći i uživati u udobnosti i kvalitetu najfinijih materijala i krojeva.

Više
Ostale vijesti

Akcije

Samo za članove Kluba Sportina Group / Koja kombinacija je za tebe?

Iako majsko vrijeme zna biti hirovito, definitivno ulazimo u ljepšu i sunčaniju polovicu godine. Na vrijeme se pobrinite i za odjeću koja će vam dati osjećaj neprocjenjive udobnosti i užitka. Potražite savršene modne artikle i u našim poslovnicama i iskoristite popust za članove kluba Sportina Group.

Više