Elena Salmistraro, jedna od najperspektivnijih, talentiranih talijanskih dizajnerica, potpisnica je nove Marella Art. 365 kolekcije za sezonu JZ21. Njen kreativni tok rezultirao je “DECIBEL”, mikro i makro grafičkim motivima inspirisanim svijetom glazbe i zvučnim vibracijama koji se pojavljuju na odjeći kolekcije.

Ritam ove sveobuhvatne i neprestano rastuće priče diktira zadivljujuća Anfisa Letyago, međunarodna DJ -ica iz Napulja koja je svirala u vodećim europskim klubovima. Anfisa ima ekskluzivno izdanje Don't Hide za Marella ART.365, hit s njenog posljednjeg EP -a Nisida


 

Prepoznajući dinamično vrijeme u kome živimo, brend Marella kreira komade koje su pogodni za sve prilike - mogu da se nose preko dana, ali su odlični i za večernje izlaske, sa izvanrednim odnosom cijene i vrhunskog kvaliteta. Savremena žena, koja radi, putuje i ima mnogo obaveza, uvijek može da se osloni na Marella kolekcije koje će učiniti da se oseća vrhunski stilizovano 24 sata.

 

 
 
 
 

Akcije

Samo za članove Kluba Sportina Group / Koja kombinacija je za tebe?

Iako majsko vrijeme zna biti hirovito, definitivno ulazimo u ljepšu i sunčaniju polovicu godine. Na vrijeme se pobrinite i za odjeću koja će vam dati osjećaj neprocjenjive udobnosti i užitka. Potražite savršene modne artikle i u našim poslovnicama i iskoristite popust za članove kluba Sportina Group.

Više