Boje utječu na naše raspoloženje, zato iskoristi njihovu snagu. Neka budu tvoje saveznice. Kad ujutro odlučujemo što ćemo obući, time utječemo na svoje raspoloženje.

Zakorači u dan kreativno, ogrnuta toplinom narandžaste boje, zasjaj u nedužnoj bijeloj, hrabro i iskreno. Neka te smiri zelena boja prirode, uz nju nađi ravnotežu u uzburkanoj i nepoznatoj budućnosti ili daj priliku ljubavi u iskrenom roza outfitu.

Tvoj izbor, tvoja pravila. Potraži harmoniju boja i zaustavi se u svojoj modnoj luci boja.

 
 
 
 

Aktuelno

Karl Lagerfeld / Spring Summer Collection 2020

Karl Lagerfeld

Spring - Summer Collection 2020

Više
Karl Lagerfeld / K/IKONIK KARL MINAUDIÈRE LED

Izražajni kockasti dizajn sa zanimljivim Karl logom u LED varijanti daje smjeliji izgled svakom outfitu.

Više
BOSS Hugo Boss / Stigla je nova kolekcija za proljeće

Stil je nešto što svi imamo, a Boss nudi kolekciju u kojoj se svaki muškarac može pronaći i uživati u udobnosti i kvalitetu najfinijih materijala i krojeva.

Više
Karl Lagerfeld / Torbe Karl Lagerfeld za proljeće ljeto 2020

Ljubitelje visoke mode obradovaće vijest da je Karl Lagerfeld linija modnih dodataka za proljeće – ljeto 2020. već dostupna u trgovinama Xyz Premium Fashion Store.

Više
Ostale vijesti

Akcije

Samo za članove Kluba Sportina Group / Koja kombinacija je za tebe?

Iako majsko vrijeme zna biti hirovito, definitivno ulazimo u ljepšu i sunčaniju polovicu godine. Na vrijeme se pobrinite i za odjeću koja će vam dati osjećaj neprocjenjive udobnosti i užitka. Potražite savršene modne artikle i u našim poslovnicama i iskoristite popust za članove kluba Sportina Group.

Više